YIN & HORMONE BALANCE WORKSHOP

met Maneesha de Gier

In Yin Yoga houden we specifieke poses langer (2-5 minuten of langer) aan. Waardoor we met onze adem en aandacht dieper in het lichaam en in een meer meditatieve staat van zijn kunnen zinken. Dieper in het lichaam gelegen bindweefsel wordt opgerekt, gewrichten worden bevochtigd en meridianen en organen worden gevoed en gevitalliseerd.

Dit ondersteunt sowieso al een diepere ontspanning en balans in het hele lichaam-geest en hormoon systeem. Maar Yin Yoga kan nog specifieker gebruikt worden. Er zijn bepaalde Yin houdingen die doorwerken op de geslachtsorganen en het vrouwelijke hormonale systeem.In deze workshop krijg je meer achtergrond informatie over hoe dit vrouwelijke hormonale systeem werkt en hoe deze specifieke Yin houdingen daar aan gerelateerd zijn. Hoe je deze houdingen kan combineren met specifieke manieren van adem, visualisatie en meditatie om je energie te sturen. Op welke wijze het meer innerlijke Yin of Yang energie stimuleert en hoe je dat kan gebruiken om de voor jou juiste balans in jouw situatie te creëren.

Los van een klein beetje theorie ligt de nadruk op het zelf ervaren in de praktijk. Waarbij er ook genoeg ruimte is om je ervaring te delen en voor vragen en antwoorden.
Deze workshop is voor alle vrouwen die meer over dit onderwerp willen weten. Van elke leeftijd, nog in of al uit je menstruatie cyclus, beginnend of gevorderd in (yin) yoga. Je bent van harte welkom.


Level: Alle vrouwen
Prijs: €35 (saktiisha intensives)
Datum: Zon 27 mei 2018  |  Zat 15 september 2018
Tijd: 14.00 – 16.30
Locatie: Javastraat 12, Den Haag


Over Maneesha

Meld je hier aan

Download de saktiisha App! Hiermee kun je snel en makkelijk inloggen, registreren en cancellen!

 

Vooraf betalen is handig
Ben je nieuw bij ons en heb je nog geen kaart of abonnement? Koop eerst een kaart of mail ons welke abonnement je zou willen. Meld je aan voor de lessen die je graag wilt volgen.
Ons voorkeur gaat uit naar online en vooraf betalen. Deze kun je met iDeal of Credit Card betalen.
Maar je kunt ook in de studio pinnen of per kas betalen.

Wil je per kas betalen? Geen probleem!
Mail ons welk kaart je wilt en wij maken voor je aan. Je kunt dan in de studio betalen.

Ben je introducee van een saktiisha yogi?
Maak een account aan en meld jezelf aan met een gratis proefles.

Heb je een kadokaart of een Perkville voucher?
Maak een account aan en mail ons de kado voucher of de perkville voucher. Wij maken de kaart voor je aan.