Maneesha de Gier

Vanuit een jarenlange achtergrond in healing, meditatie, TaiChi en Quigong staat Maneesha sinds 2007 op de yogamat. Dat voelde meteen als thuiskomen en een herkenning van Yoga als haar way of life. Alle aspecten van Yoga, asana-pranayama-meditatie-ontspanning-filosofie, ondersteunen en inspireren haar in persoonlijke groei en in het dagelijkse leven.
Voor haar is Yoga meer dan een methode of filosofie (alhoewel dat er wel onderdeel van is). Het is tijdloze wijsheid waar je altijd in kan blijven leren en verdiepen, telkens weer.
In 2010 rondde ze een 3 jarige Hatha Yoga docentenopleiding af en geeft les sinds 2009 (groepen, privé les en gastlessen in docentenopleiding die ze ook zelf heeft gevolgd). Vanuit haar achtergrond in en passie voor persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, natuurlijke gezondheid en healing werd ze aangetrokken tot Yin Yang en Yin Yoga. Ze heeft daar in diverse workshops en trainingen gevolgd (o.a.met Simon Low) en een teacher training in Yin/insight Yoga met Sarah Powers (100 uur YA). In een professionele opleiding Thai Yoga Massage (Thirza Bottema- Thai Dee) heeft ze veel extra’s geleerd over spieren, botten, beweging en anatomie.
Ze geeft les in Hatha, Hatha Flow, Yin Yang en Yin Yoga. In haar manier van lesgeven komt alles samen en gaat het altijd over de balans tussen Yin en Yang. Op een natuurlijke en toegankelijke manier weet ze je te inspireren en neemt ze je mee op reis om je dieper met/in jezelf te verbinden. Met passie, lichtheid en liefde en vreugde in het hart.
Ze heeft een eigen praktijk voor healing (Reconnective Healing) en yoga in Voorburg. Meer over Maneesha en haar werk vind je op haar website http://www.taralotus.nl