Partner: JadÓrLife.nl

Wie gelukkig wil zijn, geeft aandacht aan innerlijke èn uiterlijke schoonheid. Luchtig door het leven gaan en vrij van stress, veroorzaakt door (onbewuste) gedachten en emoties, is voor iedereen mogelijk. Wat je denkt en hoe je je voelt kun je zèlf bepalen door je te richten op de vele oplossingen in plaats van het ogenschijnlijke probleem. Door positief woordgebruik, aandacht voor wat je doet in het moment en visuele herinneringen is het mogelijk meer grip te krijgen op gedachten. Wanneer we ook goed voor ons lichaam zorgen en voor de omgeving om ons heen, weten we zeker dat we er alles aan doen om gezond en gelukkig te zijn.

JadÓrLife stelt producten samen die bijdragen aan de dagelijkse geluksbeleving. Alle producten van JadÓrLife zijn producten op natuurlijke of plantaardige basis en waar mogelijk bio; zoals katoen en cosmetica ingrediënten van biologische landbouw.

Producten en Diensten

  • Importeur van 100% natuurlijke massageolie & Savon de Marseille
  • Badstofproducten gericht op geluksbeleving
  • Eco-chique cadeauverpakkingen
  • ‘Wellness als geluksbeleving’ Concept & Advies
  • Trainingen & Individuele coaching
  • Personalisatie Savon de Marseille als relatiegeschenk of voor productlijn

Mireille van Hilten

Passie voor Life & Health Improvement, Yoga Docent, Trainer en Coach
Mijn passie in het leven is… leven! Vooral de laatste 10 jaar ben ik zo gefocust op het verbeteren van mijn levensstijl dat ik veel van wat ik heb geleerd wil delen. Deze passie voor geluk heeft geresulteerd in mijn eigen bedrijf JadÓrLife. Het hoofdthema is dat je ‘geluk kunt beleven’ in het leven door het te zien als één groot experiment.

Ga naar JadÓrLife.nl