Femke Zeeman

Yoga is helend
In 2007 ben ik voor het eerst via mijn fysiotherapeute in aanraking gekomen met yoga bij het herstel van een wervelbreuk. Vervolgens heb ik twee jaar lang bikram yoga beoefend. En hoewel ik het helende effect van yoga had ervaren, ging ik iets missen in mijn training. In 2010 ben ik op Ibiza in aanraking gekomen met hatha yoga, yin yoga & meditatie.

Stilte & down to earth
Ik heb altijd een erg actieve geest gehad, maar door yoga heb ik mijn rustpunt gevonden. Yoga & mediatie heeft mij leren stilstaan, mijn intuitie leren vertrouwen & een thuishaven gebracht die je overal ter wereld met je meedraagt. Wat handig is voor mijn andere beroep: stewardess. M’n yoga matje is inmiddels ook een bereisd maatje. Ik verkeer dan soms met mijn hoofd letterlijk in de wolken, maar yoga heeft mij geleerd beide voeten stevig op de aarde te zetten.

Opleiding
In juni 2012 ben ik afgereisd naar India en heb ik een 200 uurs Yoga Teacher Training afgerond. Dit was een bijzondere ervaring, maar het leerde mij vooral wat ik eigenlijk al wist: yoga & meditatie zijn de weg die leiden naar alle antwoorden in jezelf. Die zijn er altijd & overal!

Mijn lessen
In mijn lessen wil ik graag overbrengen dat jouw lichaam al perfect is zoals het is door je vooral te richten op wat het wel kan i.p.v. wat het niet kan. Er zullen altijd dingen zijn die je niet kunt en dat is helemaal prima. In het dagelijks leven ‘moet’ er al zoveel, ik hoop dat mensen in mijn lessen zichzelf een ‘brake’ kunnen geven door eenvoudigweg te zijn.
Yoga is voor iedereen! Het lijkt me leuk je in een van mijn lessen te zien.