Lente Yoga Inspiratie Event (ONLINE)

40 dagen om je bewustzijn en leefstijl te verfijnen.
Een ONLINE event om een boost te geven aan een bewuster en gezonder leefstijl.

Periode:
1 april t/m 10 mei
Iedereen kan meedoen!

Deelname aan dit online event is gratis en iedereen kan meedoen om inspiratie op te doen.
Aan reguliere yogalessen, workshops en events zijn kosten verbonden.
Zie het programma welke onderdelen gratis zijn en welke een aparte prijs hebben.

 

Volg 40 dagen onbeperkt yoga tijdens dit event.
Speciaal voor diegenen die deze 40 dagen onbeperkt yoga willen volgen bieden we een onbeperkt kaart van EUR 80,00*.

*Vanaf aanschaf datum 40 dagen geldig. Deze kaart is niet verlengbaar en kan niet tussentijds stopgezet worden.


Ben je op zoek naar wat meer tijd voor jezelf en een bewustere en gezondere leefstijl? 


Yoga zorgt er namelijk voor dat je bewuster wordt en zo ook de juiste keuzes gaat maken als het gaat om bijvoorbeeld een gezondere leefstijl. 
Ondanks dat wij met yoga bezig zijn leven wij soms een te actief en druk leven. Dit is een uitdaging om tijd voor onszelf te nemen en bewust en gezond te leven.Ervaar de voordelen van yoga op fysiek, mentaal en emotioneel niveau door mee te doen aan het 40 dagen Lente Yoga Inspiratie Event bij saktiisha.
Je gaat een commitment aan met jezelf.
Het is een mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen en tot nieuwe inzichten te komen door dagelijkse yoga beoefening.

Daarom organiseren wij dit ONLINE Yoga Event waaraan je kunt deelnemen zodat wij jou kunnen inspireren maar jij ook ons!

Namaste

Savitri

saktiisha yoga centre


Waarom 40 dagen?
Volgens de yogaleer kost het op zijn minst 40 dagen om een geheel nieuwe leefstijl of gewoonte te ontwikkelen of om van een slechte gewoonte af te komen. Door mee te doen aan dit event willen wij je ondersteunen en inspireren samen met andere deelnemers om die positieve verandering voor jezelf te maken.

Wat houdt dagelijkse yoga beoefening in?
Van 1 april t/m 10 mei kun je je helemaal verdiepen in de yoga, maar je hoeft niet alles te doen en ook niet alles tegelijk.
Begin klein en werk naar een situatie toe die goed voelt voor jou. Yoga is meer dan alleen het fysiek beoefenen van houdingen. Dagelijkse yoga beoefening kan zijn

Tijd nemen voor jezelf
Neem tijd voor jezelf of dit nou mediteren is of lekker buiten te wandelen. Zoek de stilte op en keer naar binnen

Goed eten
Een gezond dieet bestaat uit puur en simpele natuurproducten die je makkelijk kunt verteren en die de gezondheid bevorderen en klachten kunnen voorkomen. Bij voorkeur biologisch.
In de besloten facebook groep zal een van onze Ayurvedische practitioners regelmatig wat aryuvedische tips geven en recepten.

Yoga Asanas
Doe elke dag een yogales en je merkt direct resultaat. Je zit lekkerder in je vel, je beweegt  soepel, je voelt je relaxed, je slaapt beter, je lichaam wordt krachtiger. En je werkt aan een goede postuur.
Dus… waar wacht je nog op?
We willen je motiveren om tenminste 30 lessen in 40 dagen te volgen. Volg saktiisha op youtube korte lessen om thuis ook mee te kunnen doen.
40 lessen zou fantastisch zijn maar 30 is ook al geweldig. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om naar de studio te komen en daarom hebben we aantal oefeningen voor je van diverse kanalen die je thuis kunt beoefenen. Dit zullen we via onze besloten facebook groep met jou delen.

Pranayama
Doe (zoveel mogelijk) dagelijkse ademhalingsoefeningen die ervoor zorgen dat je vitale energie (chi, prana) opneemt in het lichaam. Wij zullen je bij aanmelding wat oefeningen sturen die je thuis kunt doen.
Volg de Vlog van Savitri om een aantal pranayama oefeningen thuis te beoefenen.

Karma yoga
Doe iets voor een ander zonder wat terug te verwachten.
Help een vriend of vriendin, je collega, wellicht wel een vreemde op straat

Toepassen yamas en niyamas
Als onderdeel van yoga kunnen we een aantal sociale richtlijnen toepassen: the Do’s and Dont’s.
Zie het als inspiratie, speel ermee en durf te lachen om jezelf.
Hier staat ook wat over Yamas & Niyamas.
Volg de blog van Savitri over de Yamas & de Niyamas
Lees onze huisregels om een idee te krijgen van de toepassing van Yamas & Niyamas


TIPS

  • Probeer een dagboek bij te houden of deel je ervaringen om je groei te observeren en om jezelf beter te leren kennen. Je kunt dit ook doen via de special FB pagina doen: saktiisha sharing the love for yoga. Een besloten FB Groep voor deelnemers aan het event.
  • Ga naar een yogales waar je normaal niet naar toe gaat en ervaar en observeer.
  • Meld je aan voor een van de vele workshops die wij plannen. Heb je behoefte aan persoonlijke tijd voor yoga, verwen jezelf dan met een prive yoga les of massage met een van onze teamleden. Lees meer
  • Maak nieuwe vrienden tijden het Event en ga samen naar een les of beoefen samen yoga. Neem familie of partner mee.
  • Maak tijd voor jezelf vrij. Begin met 1 minuut per dag en maak het steeds langer tot 1 uur per dag. Kijk wat haalbaar is voor jou. Laat het een mooi boek zijn die je leest, een wandeling, een meditatiemoment of die heerlijke cd waar je graag naar luistert.

 

Meld je aan!